Vijesti i zanimljivosti
iz poslovanja

Press

Croatia banka na Međunarodnom jesenskom bjelovarskom sajmu

Na 21. jesenskom, međunarodnom bjelovarskom sajmu i ove godine svoje proizvode namijenjene poljoprivredi promovirala je Croatia banka.

Ministar poljoprivrede, Tihomir Jakovina, svečano je otvorio 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, koji se već tradicionalno održava u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o.,a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede. Croatia banka na Sajmu je promovirala namjenske, kratkoročne i dugoročne kredite namijenjene OPG-ovima, obrtnicima, zadrugama i trgovačkim društvima koja se bave djelatnošću poljoprivrede.

Jesenski bjelovarski sajam najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma i najveći poljoprivredni sajam u regiji. Osim velike ponude poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu sajam nudi i najveću specijaliziranu stočarsku priredbu u zemlji na kojoj se predstavljaju najboljih grla hrvatskih uzgajivača. Svoje financijske proizvode za poljoprivredu iz godine u godinu promoviraju i banke. S ulaskom u Europsku uniju porastao je broj stranih izlagača i zemalja koje su učestvovale. Svake godine Sajam nudi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu.