Vijesti i zanimljivosti
iz poslovanja

Press

Josip Spajić preuzima Sektor poslovanja s građanstvom u Croatia banci

Josip Spajić preuzima mjesto Izvršnog direktora sektora poslovanja s građanstvom u Croatia banci d.d. Zagreb na koje dolazi s pozicije Izvršnog direktora sektora upravljanja prodajom poslovanja s građanstvom iz Hypo Alpe – Adria Bank d.d. Zagreb. Svojim dolaskom značajno ojačava tim stručnjaka koji započinju proces restrukturiranja Croatia banke.

Na ovu strateški važnu poziciju za Banku g. Spajić, magistar ekonomije po struci dolazi s bogatim iskustvom koje je gradio kroz karijeru započetu u Slavonskoj banci te Hypo Alpe Adria Banci kao stručnjak za upravljanje radom prodajne mreže te upravljanje efikasnosti prodaje u poslovanju s građanstvom.

Spajić u Croatia banci preuzima zadatak otvaranja banke prema klijentima modernizacijom tržišnog nastupa i uvođenja konkurentnijih proizvoda za retail segment poslovanja. Iskustvo djelatnika te brzina i fleksibilnost koju Banka nastoji pružiti klijentima stavljaju se u fokus i stvaraju kvalitetnu startnu poziciju za jačanje tog dijela poslovanja. Croatia banka usmjerava svoje poslovanje na prodaju i jačanje tržišne pozicije.