Vijesti i zanimljivosti
iz poslovanja

Press

Mjesec štednje i kreditiranja

Poštovani klijenti,

 

s obzirom da je mjesec listopad tradicionalno predstavljen kao dan štednje tijekom listopada Croatia banka svim svojim sadašnjim i budućim štedišama omogućava štednju po kvalitetnim i stimulativnim uvjetima.

Više informacija možete dobiti osobno u našim Poslovnicama/Komercijalnim centrima gdje će vas stručno i kvalitetno osoblje Banke informirati po povoljnim i stimulativnim uvjetima štednje.

Također vas pozivamo da u segmentu stanovništva provjerite našu ponudu vezano uz gotovinske nenamjenske kredite u KN/EUR sa fiksnom kamatnom stopom te vlastitim odabirom instrumenata osiguranja uz povoljnije kamate.

Što se tiče poslovanja u segmentu pravnih osoba tu vam sa zadovoljstvom možemo reći da imamo potpisanu suradnju sa HAMAG-BICRO čije proizvode klijenti u suradnji sa Croatia bankom mogu iskoristiti za svoje kvalitetno i uspješno poslovanje.

Također nudimo mogućnost financiranja i sufinanciranja projekata apliciranih od strane EU Fondova.

S obzirom da Croatia banka vodi izuzetno brigu o hrvatskom selu i poljoprivredi želimo biti vaš prepoznatljivi partner te vam nudimo i ove jeseni pomoć i uslugu savjetovanja te financiranja vezano uz provedbu jesenske sjetve.

Više informacija o proizvodima vezane uz poslovanje pravnih osoba također možete dobiti osobno u našim Poslovnicama/Komercijalnim centrima.

 

Niže se nalazi mogućnost preslušavanja još jedne naše marketinške kampanje koju smo individualizirali za klijente kontinentalne i morske Hrvatske.

 
Reklama kopno

Reklama more

 

Croatia banka

Hrvatska je pouzdano vaša!