Vijesti i zanimljivosti
iz poslovanja

Press

Obilježena 20. godišnjica poslovanja Croatia banke u Vukovarsko-srijemskoj županiji

U Vinkovcima u prostorima obnovljene poslovnice Croatia banke obilježena je 20. godišnjica poslovanja u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Predsjednica Uprave Croatia banke, Suzana Brenko istaknula je važnost Slavonije za Banku koja je u njoj odavno prepoznala razvojni potencijal. Croatia banka ima najrazvijeniju poslovnu mrežu upravo na području Slavonije i Zapadnog Srijema i ovdje je prihvaćeni kao domicilna banka.
Susretu predstavnika Banke, poduzetnika, načelnika općina i gradova pridružili su se župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić i Mladen Karlić, gradonačelnik Vinkovaca.
Povodom obilježavanja 20. godišnjice uspješnog poslovanja Croatia banka je donirala 10.000,00 kn Društvu Hrvatska žena iz Vinkovaca, organizaciji koja pomaže djecu i osobe starije dobi.
Suzana Brenko je istaknula da je u posljednjem šestomjesečnom razdoblju na razini cijele banke znatno pojačana aktivnost svih tržišnih sektora, uvedeni su novi proizvodi, pojačana je marketinška aktivnost, a rezultat je povećanje broja klijenata, značajni rezultati u porastu oročenih depozita i odobrenih kredita. Zadani cilj je restrukturiranje Banke, stvaranje moderne, stabilne i sigurne hrvatske banke koja će biti na usluzi svojim klijentima, rasti i razvijati se zajedno s njima. Banka neminovno dijeli sudbinu svojih klijenata s njima raste i razvija se. Zato nastojimo svojim klijentima izaći u susret i pratiti njihove potrebe, a istovremeno vodimo brigu o stabilnosti Banke i sigurnosti naših štediša.